+32-(0)456-141-737

info@hmtconstruct.be

Professionele reiniging

Is uw dak aan een grondige schoonmaak toe? Vuile dakpannen of gevelstenen zijn geen fris aangezicht. Dit geldt ook voor een niet goed onderhouden pand of oprit, dit maakt geen goede indruk op uw gasten. HMT Construct voert al uw reinigingswerkzaamheden uit tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Zowel particulieren als bedrijven zijn van harte welkom, informeert u gerust eens naar de mogelijkheden op maat.

Offerte aanvragen

[forminator_form id="1437"]

onze diensten voor reinigingswerken

Dak ontmossen

Dak ontmossen is belangrijk om te kunnen blijven genieten van uw dak. Mos groeit overal waar het niet gaan kan, tussen de dakpannen bijvoorbeeld.

Professionele gevelreiniging

Heeft uw gevel een opfrisbeurt nodig? Maak gebruik van de professionele gevelreiniging door HMT Construct.

Gevel coating

Bescherm uw gevel maximaal tegen vocht en zorg voor een waterafstotende isolatie. Gevel coating biedt een beschermende doorzichtige buitenlaag.

Ramen en rolluiken schoonmaken

Laat uw ramen en rolluiken vakkundig reinigen door een specialist. Hierbij worden uw ramen weer blinkend schoon en stralen uw rolluiken als vanouds.

Oprit reinigen

Uw oprit is belangrijk omdat dit de eerste indruk geeft bij binnenkomst. Zowel voor bedrijven als particulieren is het belangrijk om hun oprit van regelmatig onderhoud te voorzien.

Dakpannen coating

Voorkom verkleuring, algenvorming en vervuiling van u dakpannen. U dak blijft in top conditie met onze coating laag.

HMT CONSTRUCT

Uw partner op gebied van reinigingswerken

Dak ontmossen

Dak ontmossen is belangrijk om te kunnen blijven genieten van uw dak. Mos groeit overal waar het niet gaan kan, tussen de dakpannen bijvoorbeeld. Dit zorgt voor barsten en waterschade na verloop van tijd.

Voorkom schade aan uw dak en kies voor ontmossen door een specialist. Allerlei vuiligheid kan de uitstraling van uw woning of bedrijfspand verpesten. Denk hierbij bijvoorbeeld ook aan het verwijderen van algen, groenvorming, roet of fijnstof. Allerlei viezigheid in de lucht kan uw dak laten verpauperen en levert zelfs schade op.

Dit zorgt voor een perfecte afvoering van regenwater en verbetert uw dak aanzienlijk. Informeer naar de aantrekkelijke tarieven bij HMT CONSTRUCT. Het is belangrijk om uw regenwater goed af te voeren, dit verkleind de kans op schade en lekkages aanzienlijk.

Professionele gevelreiniging

Heeft uw gevel een opfrisbeurt nodig? Maak gebruik van de professionele gevelreiniging door HMT Construct. Onze schoonmaakspecialisten verwijderen al het vuil uw muur en maak het oppervlakte grondig schoon. Hierbij staat het beste resultaat voor uw gevel centraal. Maak gebruik van deze specialisten voor een mooi resultaat maar ook om vorstschade of vochtproblemen te voorkomen.

Gevel coating, impregneren waterafstotend

Bescherm uw gevel maximaal tegen vocht en zorg voor een waterafstotende isolatie. Gevel coating biedt een beschermende doorzichtige buitenlaag. Dit beschermd uw muren tegen barsten en voorkomt dat vocht een kans krijgen. Laat uw gevel regelmatig reinigen voor het beste resultaat!

Ramen en rolluiken schoonmaken

Laat uw ramen en rolluiken vakkundig reinigen door een specialist. Hierbij worden uw ramen weer blinkend schoon en stralen uw rolluiken als vanouds. Allerlei stoffen kunnen veroorzaken aan uw raam of rolluik. Maak gebruik van een regelmatige onderhoudsbeurt om te blijven genieten van het mooiste aangezicht. Jaloerse blikken van voorbijgangers zijn hiervan het logische gevolg.

Oprit reinigen

Uw oprit is belangrijk omdat dit de eerste indruk geeft bij binnenkomst. Zowel voor bedrijven als particulieren is het belangrijk om hun oprit van regelmatig onderhoud te voorzien. Laat uw oprit professioneel schoonmaken door een ervaren specialist. HMT Construct is een toonaangevende naam in de bouwwereld, hierbij staat het beste resultaat voorop.

Dakpannen coating

Voorkom verkleuring, algenvorming en vervuiling van u dakpannen. U dak blijft in top conditie met onze coating laag. Een vakman zal jouw dakpannen beoordelen voor voorbehandeling of reiniging.
Wij gebruiken industriële producten voor het beste resultaat. Het water zal na het behandelen makkelijker van het dak vloeien.

Renovatiewerkzaamheden en binnen afwerking

Wilt u graag gebruik van een specialist in renovatiewerken? Geen enkele renovatie gaat te ver voor onze specialisten. Zowel bij een kleine opdracht als grote renovatiewerken kunt u rekenen op het beste resultaat. Laat uw huis een make-over ondergaan en geniet van een perfecte afwerking, een strakke planning staat voorop. Ontdek de mogelijkheden van renovatiewerkzaamheden door een specialist.

Contact gegevens

Adres

Jules Vandenbemptlaan 27 0201, 3000 Leuven

Telefoonnummer

+32 (0) 456 14 17 37

Openingsuren

Maandag–Vrijdag: 08:00–18:00

E-mailadres

info@hmtconstruct.be

Stuur ons een bericht met u vraag

Voor een vrijblijvende offerte vraag vul onderstaand formulier.

[forminator_form id="1437"]

Offerte aanvragen

Bedankt! Het bericht is succesvol verstuurd.
Error! Bekijk de velden en probeer opnieuw.