+32-(0)456-141-737

info@hmtconstruct.be

ISOLATIEWERKEN

Met de isolatiewerken van HMT Construct krijgt je woning een stevige isolatieschil, waardoor je energiefactuur daalt en het wooncomfort verhoogt.

Offerte aanvragen

Bedankt! Het bericht is succesvol verstuurd.
Error! Bekijk de velden en probeer opnieuw.

Je woning isoleren: een goed idee

Het belang van een goede isolatie valt niet te onderschatten. Deze thermische beschermlaag houdt tijdens koude winterdagen de warmte in de woning, waardoor je cv-ketel minder hard moet werken. Het resultaat; je energiekosten dalen. Maar ook in de zomer is deze isolatie nuttig. Het blijft binnen langer koel – iets wat tijdens de vele hittegolven de voorbije jaren geen overbodige luxe is.

SPOUWMUURISOLATIE

Heel wat oudere woningen hebben niet-geïsoleerde buitenmuren. Dat probleem is makkelijk verholpen met spouwmuurisolatie.

GEVELISOLATIE

Je kan ook de buitenkant van de woning isoleren. Hiervoor gebruiken we één of meerdere lagen harde isolatieplaten.

ZOLDERISOLATIE

De zolder isoleren is een van de meest interessante manieren om je stookkosten te verlagen. Meer dan 25% van de energie gaat verloren via het dak.

HMT Construct

Uw partner op gebied van isolatie

spouwmuurisolatie

Heel wat oudere woningen hebben niet-geïsoleerde buitenmuren. Dat probleem is makkelijk verholpen met spouwmuurisolatie. De ruimte tussen de binnen- en buitenmuur wordt opgevuld met EPS-parels, glaswol of PUR om de warmte binnen te houden.
Voor het aanbrengen van spouwmuurisolatie zijn er wel enkele voorwaarden. Zo moet de spouw dik genoeg zijn, en mag de gevel geen barsten of scheuren vertonen. Bij HMT Construct kijken we dit steeds na voor elk isolatieproject.

zolderisolatie​

De zolder isoleren is een van de meest interessante manieren om je stookkosten te verlagen. Meer dan 25% van de energie gaat verloren via het dak. Bij een zolderisolatie brengen we glaswol of steenwol aan tussen de draagstructuur om zoveel mogelijk warmte in de woning te houden. Nadien wordt alles netjes afgewerkt met een dampscherm.

GEVELISOLATIE

Je kan ook de buitenkant van de woning isoleren. Hiervoor gebruiken we één of meerdere lagen harde isolatieplaten. Die worden nadien afgewerkt met een gevelbekleding naar keuze, zoals crepi, steenstrips of gevelpanelen. Omdat er geen beperkingen zijn op de dikte van de isolatielaag, zal een buitengevelisolatie meer energie besparen dan een spouwmuurisolatie.

VLOERISOLATIE

Vloerisolatie zorgt voor meer comfort en een mooie besparing op je energiefactuur. Voor wie een systeem van vloerverwarming gebruikt is een onderliggende isolatielaag absoluut een must. Maar je kan ook bijvoorbeeld de vloer van een onbruikbare zolder isoleren, wat vaak goedkoper is dan isolatie tussen de dakkepers door de kleinere oppervlakte.

ISOLATIEFIRMA nodig?

HMT Construct voert alle isolatiewerken uit, van vloer tot zolder. Contacteer ons voor een
vrijblijvende offerte of meer informatie.

Contact gegevens

Adres

Jules Vandenbemptlaan 27 0201, 3000 Leuven

Telefoonnummer

+32 (0) 456 14 17 37

Openingsuren

Maandag–Vrijdag: 08:00–18:00

E-mailadres

info@hmtconstruct.be

Stuur ons een bericht met u vraag

Voor een vrijblijvende offerte vraag vul onderstaand formulier.

[forminator_form id="1437"]

Offerte aanvragen

Bedankt! Het bericht is succesvol verstuurd.
Error! Bekijk de velden en probeer opnieuw.