+32-(0)456-141-737

info@hmtconstruct.be

ISOLATIEWERKEN

Kies voor isolatie door HMT Construct en ben zeker van het beste resultaat. Jarenlange ervaring zorgt dat u hier optimaal van kunt genieten. Een goede isolatie verhoogt uw woningopbrengst en verlaagd de energiefactuur. Kortom brengt goed isoleren alleen maar voordelen met zich mee!

Offerte aanvragen

[forminator_form id="1437"]

Woning isoleren is een aanrader

Kiezen voor uw woning isoleren is een verstandige keuze. Kies hierbij voor een gerenommeerd bouwbedrijf met aantoonbare ervaring, zo bent u absoluut tevreden over het uiteindelijke resultaat. Profiteer van lagere energiekosten en houd de warmte in huis, dit is zowel voordelig in zomer als winter.

SPOUWMUURISOLATIE

Veel oudere muren hebben nog niet geïsoleerde buitenmuren. Hierdoor gaat de warmte gemakkelijk naar buiten en moet u extra stoken.

ZOLDERISOLATIE

Uw zolder goed isoleren is een interessante optie. Dit verlaagd de totale stokkosten aanzienlijk.

GEVELISOLATIE

De buitenkant van u woning laten isoleren is een aanrader. Hierbij worden er meerdere lagen isolatieplaten aangebracht.

HMT Construct

Uw partner op gebied van isolatie

spouwmuurisolatie

Veel oudere muren hebben nog niet geïsoleerde buitenmuren. Hierdoor gaat de warmte gemakkelijk naar buiten en moet u extra stoken. Dit probleem kan gemakkelijk worden verholpen door gebruik te maken van spouwmuurisolatie. De ruimte tussen uw muur wordt hierbij opgevuld met glaswol, PUR of EPS parels. Dit helpt om de warmte binnenshuis te houden en verlaagd uiteindelijk de energierekening.

zolderisolatie​

Uw zolder goed isoleren is een interessante optie. Dit verlaagd de totale stokkosten aanzienlijk. Gemiddeld gaat meer dan 25% verloren via de zolder, dit is natuurlijk zonde van de energie. Zolderisolatie biedt uitkomst, zeker wanneer u dit laat aanbrengen door een specialist.

GEVELISOLATIE

De buitenkant van u woning laten isoleren is een aanrader. Hierbij worden er meerdere lagen isolatieplaten aangebracht. U kunt gebruik maken van uw gevelbekleding naar keuze, bijvoorbeeld gevelpanelen, streenstrips of crepi. De dikte van de buitenmuur is belangrijk voor het eindresultaat, ga ook voor de maximale besparing.

VLOERISOLATIE

Vloerisolatie zorgt voor meer comfort en een mooie besparing op je energiefactuur. Voor wie een systeem van vloerverwarming gebruikt is een onderliggende isolatielaag absoluut een must. Maar je kan ook bijvoorbeeld de vloer van een onbruikbare zolder isoleren, wat vaak goedkoper is dan isolatie tussen de dakkepers door de kleinere oppervlakte.

ISOLATIEFIRMA nodig?

HMT Construct voert alle isolatiewerken uit, van vloer tot zolder. Contacteer ons voor een
vrijblijvende offerte of meer informatie.

Contact gegevens

Adres

Jules Vandenbemptlaan 27 0201, 3000 Leuven

Telefoonnummer

+32 (0) 456 14 17 37

Openingsuren

Maandag–Vrijdag: 08:00–18:00

E-mailadres

info@hmtconstruct.be

Stuur ons een bericht met u vraag

Voor een vrijblijvende offerte vraag vul onderstaand formulier.

[forminator_form id="1437"]

Offerte aanvragen

Bedankt! Het bericht is succesvol verstuurd.
Error! Bekijk de velden en probeer opnieuw.