+32-(0)456-141-737

info@hmtconstruct.be

Gevel renovatie en restauratie

Laat uw gevel er weer als nieuw uitzien door een flinke opknapbeurt! Professionele gevelrenovatie door HMT Construct is een heuse aanrader. Dit brengt de oorspronkelijke uitstraling terug aan de woning. Maak gebruik van een grondige schoonmaakbeurt en laat uw gevel weer stralen!

Offerte aanvragen

[forminator_form id="1437"]

Alles weer als nieuw

Regen, sneeuw, vriestemperaturen, stof, roetaanslag… een gevel krijgt heel wat te verduren. Het is dus niet verwonderlijk dat de muren er na enkele jaren niet meer zo fris uitzien. Kies daarom voor een gevelrenovatie. Met een grondige schoonmaakbeurt en de nodige herstellingswerken krijgt je woning een tweede leven. Zo is jouw huis niet langer het lelijke eendje van de straat.

Mogelijke renovatiewerken voor je gevel

VOEGWERKEN

Tijdens gevelrestauratie wordt er gebruik gemaakt van een professioneel voegmiddel.

KALEIEN

Bescherm uw woning door gebruik te maken van kaleien. Dit is een behandeling waarbij er een dunne laag kalkpleister wordt aangebracht.

SPUITKURK

Uw gevel renoveren en isoleren is mogelijk dor gebruik te maken van spuitkurk.

Crepi

Vernieuw uw gevel door gebruik te maken van crepi.

Fijnstralen

Vervuilde buitengevels kunnen worden behandeld door fijnstralen.

HMT CONSTRUCT

Uw partner op gebied van gevelrenovatie

voegwerken

Tijdens gevelrestauratie wordt er gebruik gemaakt van een professioneel voegmiddel. Dit is een kleine ingreep dat een groot verschil maakt. Het resultaat is dat neerslag geen kans krijgt om tussen de voegen te komen.

kaleien

Bescherm uw woning door gebruik te maken van kaleien. Dit is een behandeling waarbij er een dunne laag kalkpleister wordt aangebracht. Dit beschermd uw huis tegen heftige weersinvloeden en biedt een karakteristiek uitzicht.

SPUITKURK

Uw gevel renoveren en isoleren is mogelijk dor gebruik te maken van spuitkurk. Dit decoratieve gevelbekleding en is verkrijgbaar in verschillende kleuren en korrelgroottes.

CREPI

Vernieuw uw gevel door gebruik te maken van crepi. Meer dan honderd kleuren zijn er om uit te kiezen, er is keuze genoeg dus! Dit maakt isolatiewerken bovenal gemakkelijker.

FIJNSTRALEN

Vervuilde buitengevels kunnen worden behandeld door fijnstralen. Deze professionele reinigingstechniek zorgt dat keramische korrels tegel de gevel worden gespoten om alle verontreiniging los te maken. Dit is zeer geschikt voor een zachte behandeling met het mooiste resultaat.

gevelrenovatie nodig?

Contacteer ons voor meer informatie. Wij bezorgen je
graag een offerte voor de gevelrenovatie in je woning, winkel of horecazaak.

Contact gegevens

Adres

Jules Vandenbemptlaan 27 0201, 3000 Leuven

Telefoonnummer

+32 (0) 456 14 17 37

Openingsuren

Maandag–Vrijdag: 08:00–18:00

E-mailadres

info@hmtconstruct.be

Stuur ons een bericht met u vraag

Voor een vrijblijvende offerte vraag vul onderstaand formulier.

[forminator_form id="1437"]

Offerte aanvragen

Bedankt! Het bericht is succesvol verstuurd.
Error! Bekijk de velden en probeer opnieuw.